Sute de joburi sunt vacante in strainatate ! Germania, Olanda, Austria, Letoni, Irlanda

Potrivit Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate, pot alege din sutele de joburi vacante in urmatoarele tari: OLANDA, GERMANIA, AUSTRIA, LETONIA si IRLANDA.

OLANDA – Peste 400 joburi vacante pe urmatoarele posturi: muncitori in productia de peste, culegatori de fructe, culegatori de capsuni, soferi profesionisti si dulgheri.

GERMANIA– Peste 300 de joburi disponibile in urmatoarele domenii: gastronomie, Manipulant bagaje, mecanica instalatii sanitare de incalzire si climatizare.

AUSTRIA – 300 de joburi vacante pentru bucatari, chelneri si cameriste

LETONIA – Peste 90 de joburi disponibile pentru excavatoristi, tencuitori, zugravi, instalatori, lacatus mecanic, mecanic auto.

IRLANDA – Peste 50 de joburi vacante pe urmatoarele posturi: ingrijitori batrani, transator carne, sef complex zootehnic.

Joburile sunt disponibile atat pentru persoanele care au experienta cat si celor fara experienta. Mai multe informatii si date de contact gasiti pe site-ul EURES – http://www.eures.anofm.ro/jobseekers_cor2.php

TerraJobs

TerraJobs este un portal cu locuri de munca, care vine atat in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui job cat si angajatorilor, oferindu-le posibilitatea de a adauga anunturi gratuite!

Contacteaza-ne

TerraJobs
Str. Cazaban Oradea
contact@terrajobs.ro
http://terrajobs.ro

ABONEAZA-TE