Peste 1000 de joburi sunt vacante in Bihor ! Majoritatea ofertelor sunt disponibile in Oradea

Bihorenii care sunt in cautarea unui job, au la dispozitie peste 1000 de oferte de munca vacante prin AJOFM Bihor.

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortelor de Munca pune la bataie 987 de locuri in Oradea, 61 locuri in Beius, 20 locuri in Salonta si 13 locuri in Alesd.

Pe Oradea, agentia are la dispozitie 150 de joburi pentru absolveti de studii superioare, pe urmatorarele posturiagent vanzari, analist financiar, analist calitate, arhitect,  achizitor, asistent manager, asistent medical, director tehnic, chimist / fizician, contabil, inginer automatizari, inginer calitate, inginer mecanic, inginer proiectant, inginer productie, inginer programator tricotaje, inspector resurse umane, programator si proiectant sisteme web / multimedia si altele.

Iar pentru persoanele cu studii medii / profesionale, agentia are la dispozitie 528 de oferte pe urmatoarele posturi: agent paza, agent comercial, ajutor programator, bucatar, casier, controlor calitate, confectioner, cusator, croitor, dulgher, electrician, electrician auto, faiantor, facturist, fierar betonist, finisor, lacatus, lacatus mecanic, lucrator comercial, mecanic auto, metrolog, montatori articole piele, operator CNC, operator telecomunicatii, ospatar, sofer, stivuitorist, sudor, muncitor necalificat si altele.

Lista completa al locurilor de munca disponibile in Oradea prin AJOFM o gasiti AICI. Pentru mai multe oferte accesati Terrajobs.ro !

In Beius, AJOFM are la dispozitie oferte de angajare doar pentru muncitori cu stutii medii si generale pe urmatoarele posturi: ajutor bucatar, barman, ospatar, sudor, muncitor necalificat in confectii, necalificati in constructii si lacatus mecanic.

In Alesd, locurile de munca sunt disponibile pentru muncitori necalificati, soferi, ingrijitori cladiri, infirmiere si personal curatenie.

Iar in Salonta, cele 20 de joburi sunt vacante doar pentru muncitori necalificati la ansamblarea si montarea pieselor Nadab.

Toate joburile vacante sunt pe lista locurilor de munca al AJOFM actualizata pe data de 26.04.2017. Succes la angajare ! 

Leave your thoughts

TerraJobs

TerraJobs este un portal cu locuri de munca, care vine atat in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui job cat si angajatorilor, oferindu-le posibilitatea de a adauga anunturi gratuite!

Contacteaza-ne

TerraJobs
Str. Cazaban Oradea
contact@terrajobs.ro
http://terrajobs.ro

ABONEAZA-TE